به گزارش سلام لردگان ، مجيد جليل اظهار کرد: اصلاح بافتهاي فرسوده در روانسازي ترافيک شهري، احياي معماري ايراني، اسلامي شهرها و کنترل معضلات اجتماعي و فرهنگي تاثير زيادي دارد.
وي افزود: تغيير و بازسازي بافتهاي فرسوده کلانشهرها نام قانوني است که مسئوليت اجراي آن با وزارت راه و شهرسازي و شهرداريهاست و البته براي اجراي اين سياست، تسهيلات بانکي و تعيين زمانبندي مشخص پيشبيني شده است.
جليل با بيان اينکه بازسازي بافتهاي فرسوده برکات زيادي براي توليد و اشتغال کشور دارد و از ضروريات است، گفت: وجود زيربناها و روبناهاي شهري در بافتهاي فرسوده امکان بسيار خوبي براي شکلگيري نهضت احياي بافتهاي فرسوده شهري است.
نائب رئيس کميته مسکن مجلس شوراي اسلامي تصريح کرد: متوليان حوزه مسکن آسيبشناسي، ظرفيتسنجي و برنامهريزي مناسبي براي بهکارگيري ابزار تغيير و اصلاح بافتهاي فرسوده پيشبيني کنند تا قانون تغيير و اصلاح بافتهاي فرسوده شهري به خوبي انجام شود.
جليل افزود: ضرورت احياي بافتهاي فرسوده در گذشته تبيين و تا حدودي به اجرا درآمده است اما عملکردها قابل قبول نيست از اين رو از دولت يازدهم ميخواهيم بازسازي بافتهاي فرسوده را به مرحله اجرا درآورد.
وي با اشاره به اهميت ضرورت بازسازي بافتهاي فرسوده، اظهار کرد: وقتي مسائل فرهنگي و اجتماعي، ترافيکي و معماري ايراني اسلامي مطرح ميشود، ضرورت بازسازي بافتهاي فرسوده بيش از گذشته اهميت پيدا ميکند.
جليل افزود: در همين راستا کميسيون عمران مجلس نيز آمادگي پر کردن خلاهاي قانوني و اصلاح نارساييهاي تقنيني را دارد.
نماينده مردم لردگان در مجلس شوراي اسلامي، هدايت تسهيلات بانکي و نقدينگي خرد مردم به بازار مسکن را موجب رونق ساختوساز، رونق توليد مصالح ساختماني، ايجاد اشتغال و خروج بخشهاي مرتبط با مسکن از رکود دانست و گفت: وام مسکن براي بازسازي بافتهاي فرسوده بايد افزايش منطقي داشته باشد.
جليل افزود: اين در حالي است که بايد از افزايش تسهيلات در بخش خريد و سوداگري مسکن جلوگيري و در عوض وام ساخت مسکن به ويژه ساخت مسکن در بافتهاي فرسوده افزايش مناسبي داشته باشد.
فارس